BLOGGEN Här skriver vi om såväl barn, gifter och etisk shopping som härlig inspiration för barnrummet, picknicken och garderoben. Allvar och lek, insida och yta. Vi tipsar om sådant som du kan ge till ditt barn som är både roligt och tjusigt utan att för den sakens skull innehålla otäckheter och kemikalier som förorenar både och vår planet.

Totalt 8 poster
Sida 2 av 2
1 2
2019-02-01 00:00
Det kan vara svårt att ta till sig sådant som man inte vet så mycket om. Att det dessutom är tidskrävande och kan kännas lite (eller mycket) jobbigt gör ofta att man i stället väljer att titta bort och fortsätter i samma gamla fotspår som tidigare. Att plast inte är toppenbra är troligen någon de flesta är medvetna om idag. Men de flesta har dålig koll på vilka som är sämre än andra. Här kommer en enkel plastguide till dig som vill veta mer men inte orkar söka upp informationen själv (vi vet, det är lite utav en djungel).
0 kommentar(er)
2018-11-20 09:15
EKOtjusigt säger nej tack till Black Friday och överkonsumtion.
2018-11-01 00:00
Det börjar bli kyligt, men vad för ytterkläder ska jag satsa på till mitt barn? Den frågan får vi ofta, så du är inte ensam! För dig och alla andra föräldrar som tycker att det är svårt att veta hur man ska klä sitt barn i kylan kommer därför här en liten guide till din perfekta giftfria och klimatsmarta vintergarderob.
0 kommentar(er)
Totalt 8 poster
Sida 2 av 2
1 2