BLOGGEN Här skriver vi om såväl barn, gifter och etisk shopping som härlig inspiration för barnrummet, picknicken och garderoben. Allvar och lek, insida och yta. Vi tipsar om sådant som du kan ge till ditt barn som är både roligt och tjusigt utan att för den sakens skull innehålla otäckheter och kemikalier som förorenar både och vår planet.

Totalt 8 poster
Sida 1 av 2
1 2
2023-02-26 19:22
Febe Patriksson
Högläsning stöttar barns språkutveckling och kan vara en mysig stund tillsammans. Men hur skapar man ett intressen för högläsning och vad är bra att tänka på?
2021-02-12 12:19
När min yngste son var nyfödd kändes det som om jag ammade dygnet runt. Jag hade turen att jag kunde ligga ner och amma, så vi kunde båda slumra vidare direkt när han var mätt och belåten. När han brukade ligga sådär, nära och nästan in i armhålan på mig, började jag fundera mycket kring den deo jag använde och jag blev oroad över att min son låg så nära dessa gifter jag hade på min kropp.
2021-02-09 13:39
På söndag, den 14 februari, har vi varit i gång med webshopen i ett helt år sedan ägarbytet!
2020-11-25 18:47

Hej!

Ingen har väl missat att Black Week är i full gång och på fredag är det Black Friday. I alla år som EKOtjusigt funnits så har vi bojkottat den här typen av rea då den ofta uppmuntrar till överkonsumtion och att man gör impulsköp av saker man egentligen inte behöver.

Ingen kan heller inte ha missat den svåra tid vi lever i just nu och för oss småföretagare är varenda order, liten som stor, oerhört viktig och avgörande för om vi får finnas kvar. Alla produkter vi har i butiken är valda med omsorg om både människa och miljö och i år väljer vi att ha en kampanj med 20% på hela vårt sortiment mellan 26-29/11 så att du som ändå tänkt göra dina julklappsinköp den här veckan får möjlighet att köpa ekologiska produkter till ett bättre pris. Vi hoppas att ni på så sätt väljer att köpa hållbara julklappar och presenter tryggt och säkert hemifrån, och att handla sådana ting som ni faktiskt behöver. För en grön värld och tillsammans minskar vi smittspridningen!

 

2019-09-20 00:00
Som mamma till fyra har jag testat det mesta i sjal- och sele-väg. Det här är bra att tänka på!
Totalt 8 poster
Sida 1 av 2
1 2