EKOtjusigt är en webbutik med tjusiga produkter till dig som vill att du och dina barn ska leva ett ekologiskt och giftfritt liv. Vi har ett brett sortiment av ekologiska leksaker, barnkläder, babyprodukter, nappflaskor, nappar, bärsjalar, sängkläder etc. Allt du hittar hos EKOtjusigt är noga utvalt att vara säkert och giftfritt för dig och ditt barn.

EKOtjusigt tycker att barn har rätt att växa upp i en närmiljö utan cancerframkallande och hormonstörande ämnen. Alla barn ska ha ett rent jordklot att växa upp och bli gamla på och barn i utvecklingsländer ska inte behöva arbeta eller utsättas för gifter. Bara för att något är ekologiskt betyder inte alls att det är lika med växtfärgat, trist och tråkigt, utan kan vara precis lika gulligt, vackert, stilrent, snyggt och kul som konventionella produkter.

Vi som driver butiken började jag fundera och oroa mig över vad som händer med våra kroppar (särskilt barnens) och miljön när massproduktionen ökar och vi lever i ett slit och slängsamhälle. Jag upptäckte hur svårt det var att hitta schyssta produkter som samtidigt är sådär tjusiga som man ju vill att de ska vara. Det är lätt hänt att man googlar i timmar för att hitta det bästa till sina barn. Tid man hellre väljer att spendera tillsammans med sina barn.

Därför finns EKOtjusigt här för er, där vi erbjuder guldkorn till alla andra föräldrar som också vill det bästa för sina små. Så fort vi hittar nya guldkorn, hittar ni även dem i butiken.

Så unna dig allt det fina du vill ge dina eller andras barn (eller dig själv!) med vetskapen att vi redan har gjort urvalet åt dig och att du tryggt kan köpa precis vad du tycker om, utan att fundera på om tyget innehåller gifter eller om sömmen är sydd av någon som bara är några år äldre än ditt eget barn. Det är shoppinglycka i sin allra renaste form.

Varmt välkommen till EKOtjusigt!

/Emelie