EKOtjusigt är en webbutik med tjusiga produkter till dig som vill att du och dina barn ska leva ett ekologiskt och giftfritt liv. Vi har ett brett sortiment av ekologiska leksaker, barnkläder, babyprodukter, heminredning och sängkläder. Allt du hittar hos EKOtjusigt är noga utvalt att vara säkert och giftfritt för dig och ditt barn.

EKOtjusigt tycker att barn har rätt att växa upp i en giftfri miljö. Bara för att något är ekologiskt betyder inte alls att det är lika med växtfärgat, trist och tråkigt, utan kan vara precis lika gulligt, vackert, stilrent, snyggt och kul som konventionella produkter.

Jag som driver butiken tycker att det kan vara svårt att hitta de där riktigt tjusiga sakerna som också är ekologiska. Därför finns EKOtjusigt här för er, vi erbjuder guldkorn till alla andra föräldrar som också vill det bästa för sina små. Så fort vi hittar nya guldkorn, hittar ni även dem i butiken.

Så unna dig allt det fina du vill ge dina eller andras barn (eller dig själv!) med vetskapen att vi redan har gjort urvalet åt dig och att du tryggt kan köpa precis vad du tycker om, utan att fundera på om tyget innehåller gifter eller om sömmen är sydd av någon som bara är några år äldre än ditt eget barn. Det är shoppinglycka i sin allra renaste form. Vår filosofi på EKOtjusigt är att det ska vara lätt att göra rätt och att ingen kan göra allt men alla kan göra något. 

Varmt välkommen till EKOtjusigt!