Hem » Sköta & hygien » Tandvård » Kingfisher naturlig tandkräm mint, utan fluor

Kingfisher naturlig tandkräm mint, utan fluor

Naturlig, prisad tandkräm utan massa onödigheter. Innehåller inte fluor. 100 ml.
59 SEK

Produktbeskrivning

Kingfisher är en hyllad tillverkare av naturlig, men effektiv, tandkräm. Tandkrämen innehåller inga artificiella färgämnen, smakämnen, sötningsmedel eller konserveringsmedel, istället används naturliga, riktiga ingredienser.

Tandkrämen är fri från gluten, fri från genetisk modifikation och tillverkas i Storbritannien där den är den ledande naturliga tandkrämen. Den var den första naturliga tandkrämen att rekommenderas av brittiska tandläkare för sin effektivitet (detta gäller den sorten som innehåller fluor) och har också utnämnts till ”Best buy” av Ethical Consumer Magazine och ”Best cruelty-free toiletries and beauty product” av PETA. Tandkrämen testas självklart inte på djur och är helt vegan. Företaget jobbar klimatsmart och bidrar till lokala välgörenhetsprojekt i Tibet.

Extra mycket gillar vi att varje förpackning har en tydlig ingredienslista där det står vad den innehåller, var innehållet kommer ifrån och varför den innehåller det. Helt utan onödigheter, alltså!

Innehållsförteckning:
Calcium Carbonate, Glycerin, retention, aqua, Sodium lauroyl Sarcosinate, hydrated silica, Cellulose gum, mentha piperita, Citrus limonium, foeniculum vulgare, limonene.

Mer information

Dokument (0)

Du kanske också är intresserad av

Andra varor från samma varugrupp

  • Klimatsmart, giftfri och naturligt antibakteriell barntandborste i bambu med extra mjuka strån!
    Art nr. HB3077
    29 SEK
  • Klimatsmart, giftfri och naturligt antibakteriell barntandborste i bambu med extra mjuka strån!
    Art nr. HB3076
    29 SEK