Hem » Leksaker » Bebisleksaker » Lanco sjöhäst i naturgummi, helgjuten

Lanco sjöhäst i naturgummi, helgjuten

Giftfri sjöhäst i det klimatsmarta materialet naturgummi.
69 SEK

Produktbeskrivning

Lanco sjöhäst i naturgummi, helgjuten är en giftfri sjöhäst i det klimatsmarta materialet naturgummi. Målad med giftfria färger och utan hål och pipljud. Lika kul i badet som när det kliar i tänderna på växande bebbar! Med många pilliga detaljer!

Ålder: från 3 månader

Storlek: 8 x 11 x 4 cm

Material: naturgummi och handmålad med giftfri färg. Naturgummi är lite mer töjbart än plast och ”ger efter” mer när barnet biter på det. De innehåller inte mjukgörare (som t.ex. ftalater) som plast innehåller och som kan vara giftiga. Våra naturgummileksaker är speciellt kontrollerade så att de nitrosaminer och nitroserbara ämnen som kan uppstå vid tillverkningsprocessen inte ska finnas där i slutprodukten. Det innebär också att risken för latexallergi minimeras. Naturgummi ska inte förvaras i direkt solljus eller komma i kontakt med tobaksrök, då kan nitrosaminer utvecklas. Naturgummi är ett naturmaterial och om din leksak blir hård eller kladdig är det dags att säga adjö till den.

Denna leksak är helt fri från samtliga bisfenoler, ftalater, bekämpningsmedel, flamskyddsmedel, doft- och smakämnen, konserveringsmedel och lösningsmedel.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Klimatsmart och giftfri bitring i poppig monokrom färg!
  Art nr. Lek7003
  69 SEK
 • Stapelleksak i form av en gullig panda.
  Art nr. Lek3036
  229 SEK
 • Andra varor från samma fabrikat