Hem » Sköta & hygien » Tandvård » Weleda children's tooth gel

Weleda children's tooth gel

Naturlig och giftfri mild tandgel för barn speciellt framtagen för rengöring och vård av mjölktänder och för att bevara munfloran i naturlig balans.
59 SEK

Beskrivning

Weleda Children's tooth gel

Kisel rengör tänderna skonsamt och bidrar till att motverka plack genom regelbunden tandborstning. Innehåller extrakt av ringblomma som hjälper till att vårda tandköttet. Den milda kompositionen i tandgelen innehåller inga farliga substanser och är därför inte heller farlig om barnet råkar svälja den. Smaken är mild som barn brukar tycka om. Utvecklad i samarbete med tandläkare. Fri från fluorider, artificiella sötningsmedel och tensider. Innehåller ej pepparmynta. 50 ml.

Sedan 1921 har Weleda tillverkat hudvårdsprodukter och antroposofisk medicin av biodynamiska och ekologiska ingredienser. Alla Weledas produkter är fria från syntetiska konserveringsmedel, färg- och parfymämnen samt från parabener och vare sig ingredienser eller den färdiga produkten testas på djur. Produkterna är 100 procent naturliga och Weleda strävar efter att endast använda rena ingredienser från vilda, biodynamiskt eller ekologiskt odlade växter.

Weleda använder certifieringen NaTrue som garanterar:

* Naturliga och ekologiska ingredienser

* Hållbar produktionsprocess

* Miljövänliga metoder

* Inga syntetiska dofter eller färgämnen

* Inga silikonoljor, inga ingredienser från petrokemikalier

* Inga djurförsök

* Ingen bestrålning av slutprodukter eller växtingredienser

Varje produkt inspekteras av oberoende certifieringsföretag och den icke-vinstdrivande organisationen NaTrue övervakar kvaliteten på kriterierna. Dela

Blogga om