Hem » Leksaker » Badleksaker » Oli & Carol naturgummifigur, flugsvamp

Oli & Carol naturgummifigur, flugsvamp

Klimatsmart och giftfri badleksak i charmig vintagestil!
119 SEK

Produktbeskrivning

Oli & Carol naturgummifigur, flugsvamp är en giftfri bebisleksak i charmig vintagestil. Den är hygienisk i badet eftersom den inte har pip, men kan lika gärna användas som bitring när det kliar i bebisens tänder eller som en vanlig leksak för ett äldre barn, istället för plastfigurer. Originaldesign från 60-talet skänker skön nostalgi! I rent naturgummi, målad med livsmedelsfärg, 9-14 cm.

Oli & Carol gör snygga, välgjorda bad- och bebisleksaker i naturgummi från malaysiska hevea-träd. Varje produkt är handmålad med livsmedelsgodkända färger, de är biologiskt nedbrytbara, klimatsmarta och helt giftfria. 

Innehåller inte PVC, BPA, ftalater eller andra otäckheter som är vanliga hos konventionella badleksaker och leksaker i mjukplast och heller inga nitrosaminer eller allergener som kan finnas i vissa naturgummiprodukter. Badleksakerna har ingen pip och är därför hygieniska i badet och riskerar inte att mögla eller samla på sig bakterier.

Oli & Carol är också välgörare och skänker sina giftfria leksaker till barnen i den mycket fattiga skolan Baba Jodh Sachiyar Public School i Haryana (norr om Indien) för att göra deras vardag lite roligare.

Designen sker i Barcelona, tillverkningen i Marocko.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Superfin liten ekologisk och giftfri båt med ett gulligt djur att leka loss med i badet!
    Art nr. PT5903
    139 SEK
  • Ekologisk badleksak. Från 12 månader. 13x13x5,8 cm.
    Art nr. PT5867
    179 SEK