Hem » Leksaker » Bollar » Oli & Carol naturgummiboll, vit

Oli & Carol naturgummiboll, vit

Klimatsmart och giftfri mjuk boll i originaldesign från 60-talet, i krämvit monokrom färg!
139 SEK

Produktbeskrivning

Oli & Carol naturgummiboll, vit är förutom en boll att rulla och kasta (utan risk för att ha sönder saker eftersom den är mjuk och lätt!) en utomordentligt pillvänlig leksak eftersom den kryllar av utstående detaljer! Är helt stängd, utan pip, och går därför bra att använda i badet. Självklart är den tuggvänlig även för de minsta! I rent naturgummi, målad med livsmedelsgodkänd färg, 12 cm i diameter.

Oli & Carol gör snygga, välgjorda bad- och bebisleksaker i naturgummi från malaysiska hevea-träd. Varje produkt är handmålad med livsmedelsgodkända färger, de är biologiskt nedbrytbara, klimatsmarta och helt giftfria. 

Innehåller inte PVC, BPA, ftalater eller andra otäckheter som är vanliga hos konventionella badleksaker och leksaker i mjukplast och heller inga nitrosaminer eller allergener som kan finnas i vissa naturgummiprodukter. Badleksakerna har ingen pip och är därför hygieniska i badet och riskerar inte att mögla eller samla på sig bakterier.

Oli & Carol är också välgörare och skänker sina giftfria leksaker till barnen i den mycket fattiga skolan Baba Jodh Sachiyar Public School i Haryana (norr om Indien) för att göra deras vardag lite roligare.

Designen sker i Barcelona, tillverkningen i Marocko.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Fotboll i naturgummi. 15 cm.
    Art nr. Lek1194
    189 SEK