Hem » Leksaker » Måla & pyssla » ökoNORM 12 tuschpennor, 2 mm

ökoNORM 12 tuschpennor, 2 mm

Giftfria tuschpennor i 12 färger, utan stark lukt.
49 SEK

Beskrivning

Giftfria tuschpennor i 12 färger, utan stark lukt.Går också att blanda med vatten och använda som vattenfärg. Vattenbaserade, helt fria från formaldehyd och andra gifter och går lätt att tvätta av de flesta textilier i 40 grader. Med 2 mm udd som inte riskerar att åka in i hylsan, även vid hårt tryck. Lämplig från cirka 3 år.

ökoNORM tillverkar giftfria pysselprodukter som tar ultimat hänsyn till miljön, både när de tillverkas, används och kastas. Många produkter har fått utmärkelsen ”spiel gut” av det tyska konsumentmagasinet ÖKO-TEST, vilket innebär att de är toppklass när det kommer till giftfrihet. Alla produkter håller mycket hög kvalitet och är baserade på naturliga ingredienser.

Konventionella pysselprodukter kan ofta innehålla tungmetaller, lösningsmedel och mjukgörare (och inte bara barn suger, gnager och biter på pennor!). Med ökoNORM-produkter kan du lugnt låta barnet kladda, måla, rita och limma, utan behöva att oroa dig för giftiga ångor eller vad som händer om något hamnar i munnen. Låt kreativiteten flöda!

 

 

 

Dela

Blogga om