Hem » Leksaker » Måla & pyssla » ökoNORM textilkritor 6-pack

ökoNORM textilkritor 6-pack

Giftfria kritor som fäster permanent på textil.
59 SEK

Produktbeskrivning

Giftfria kritor som fäster permanent på textil. Måla på (gärna ljust) tyg, stryk, låt torka och sedan är plagget redo att användas och tvättas som vanligt! Varför inte låda barnen designa sin egen t-shirt? Eller för att maskera bort envisa fläckar från favoritplagg för att de dem nytt liv i en ny design! 6 färger.

ökoNORM tillverkar giftfria pysselprodukter som tar ultimat hänsyn till miljön, både när de tillverkas, används och kastas. Många produkter har fått utmärkelsen ”spiel gut” av det tyska konsumentmagasinet ÖKO-TEST, vilket innebär att de är toppklass när det kommer till giftfrihet. Alla produkter håller mycket hög kvalitet och är baserade på naturliga ingredienser.

Konventionella pysselprodukter kan ofta innehålla tungmetaller, lösningsmedel och mjukgörare (och inte bara barn suger, gnager och biter på pennor!). Med ökoNORM-produkter kan du lugnt låta barnet kladda, måla, rita och limma, utan behöva att oroa dig för giftiga ångor eller vad som händer om något hamnar i munnen. Låt kreativiteten flöda!

 

 

 

Mer information

Dokument (0)

Du kanske också är intresserad av

Andra varor från samma varugrupp

 • En fantastisk fin gör-det-själv-bok för barn.
  Art nr. Bok1010
  129 SEK
 • Giftfritt kontaktlim som limmar stadigt ihop de flesta material. Du kan också använda det till att limma fast saker tillfälligt och ta isär dem igen, om och om igen, eftersom ytan fortsätter att vara klibbig. 50 ml.
  Art nr. Öko3012-copy1
  55 SEK
 • Andra varor från samma fabrikat