Hem » Leksaker » Måla & pyssla » ökoNORM pastellkritor i plåtask

ökoNORM pastellkritor i plåtask

119 SEK

Produktbeskrivning

Pastellkritor som ger mycket färg utan att kladda. Kommer i en fin plåtask som är perfekt för förvaring. 10 kritor i olika färger. Kritorna är tjocka vilket gör att de håller och inte går av. Kritorna kan vara lite vita på utsidan, detta är helt naturligt och betyder varken att kritorna är dåliga eller gamla.

ökoNORM tillverkar giftfria pysselprodukter som tar ultimat hänsyn till miljön, både när de tillverkas, används och kastas. Många produkter har fått utmärkelsen ”spiel gut” av det tyska konsumentmagasinet ÖKO-TEST, vilket innebär att de är toppklass när det kommer till giftfrihet. Alla produkter håller mycket hög kvalitet och är baserade på naturliga ingredienser.

Konventionella pysselprodukter kan ofta innehålla tungmetaller, lösningsmedel och mjukgörare (och inte bara barn suger, gnager och biter på pennor!). Med ökoNORM-produkter kan du lugnt låta barnet kladda, måla, rita och limma, utan behöva att oroa dig för giftiga ångor eller vad som händer om något hamnar i munnen. Låt kreativiteten flöda!

 

 

 

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • En fantastisk fin gör-det-själv-bok för barn.
  Art nr. Bok1010
  129 SEK
 • Giftfritt kontaktlim som limmar stadigt ihop de flesta material. Du kan också använda det till att limma fast saker tillfälligt och ta isär dem igen, om och om igen, eftersom ytan fortsätter att vara klibbig. 50 ml.
  Art nr. Öko3012-copy1
  55 SEK
 • Andra varor från samma fabrikat