Hem » Leksaker » Måla & pyssla » ökoNORM magiska tuschpennor

ökoNORM magiska tuschpennor

Giftfria magiska tuschpennor i 9 färger plus en penna som förändrar färgen du ritat!
79 SEK

Beskrivning

Giftfria magiska tuschpennor i 9 färger plus en penna som förändrar färgen du ritat! Med den kan du också skriva hemliga meddelanden som blir synliga först när du ritar med en färgad penna över hemligheten! Vattenbaserade och fria från formaldehyd och stark lukt. Udden är 6 mm och åker inte in i hylsan vid hårt tryck.

ökoNORM tillverkar giftfria pysselprodukter som tar ultimat hänsyn till miljön, både när de tillverkas, används och kastas. Många produkter har fått utmärkelsen ”spiel gut” av det tyska konsumentmagasinet ÖKO-TEST, vilket innebär att de är toppklass när det kommer till giftfrihet. Alla produkter håller mycket hög kvalitet och är baserade på naturliga ingredienser.

Konventionella pysselprodukter kan ofta innehålla tungmetaller, lösningsmedel och mjukgörare (och inte bara barn suger, gnager och biter på pennor!). Med ökoNORM-produkter kan du lugnt låta barnet kladda, måla, rita och limma, utan behöva att oroa dig för giftiga ångor eller vad som händer om något hamnar i munnen. Låt kreativiteten flöda!

 

 

 

Dela

Blogga om