Hem » Leksaker » Måla & pyssla » ökoNORM suddbara spion-tuschpennor

ökoNORM suddbara spion-tuschpennor

Giftfria tuschpennor i 9 färger plus en suddpenna. Suddpennan kan också användas för att skriva hemliga meddelanden som bara blir synliga när man ritar på dem med de andra färgerna! Vattenbaserade och fria från formaldehyd och stark lukt. Udden är 6 mm och åker inte in i hylsan vid hårt tryck.
79 SEK

Beskrivning

ökoNORM tillverkar giftfria pysselprodukter som tar ultimat hänsyn till miljön, både när de tillverkas, används och kastas. Många produkter har fått utmärkelsen ”spiel gut” av det tyska konsumentmagasinet ÖKO-TEST, vilket innebär att de är toppklass när det kommer till giftfrihet. Alla produkter håller mycket hög kvalitet och är baserade på naturliga ingredienser.

Konventionella pysselprodukter kan ofta innehålla tungmetaller, lösningsmedel och mjukgörare (och inte bara barn suger, gnager och biter på pennor!). Med ökoNORM-produkter kan du lugnt låta barnet kladda, måla, rita och limma, utan behöva att oroa dig för giftiga ångor eller vad som händer om något hamnar i munnen. Låt kreativiteten flöda!

 

 

 

Dela

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp