Hem » Leksaker » Måla & pyssla » ökoNORM 10 tuschpennor, 4 mm

ökoNORM 10 tuschpennor, 4 mm

Giftfria tuschpennor i 10 färger, utan stark lukt.
69 SEK

Produktbeskrivning

Giftfria tuschpennor i 10 färger, utan stark lukt. Går också att blanda med vatten och använda som vattenfärg. Vattenbaserade, helt fria från formaldehyd och andra gifter och går lätt att tvätta av de flesta textilier i 40 grader. Med 4 mm udd som inte riskerar att åka in i hylsan, även vid hårt tryck. Lämplig från cirka 3 år.

ökoNORM tillverkar giftfria pysselprodukter som tar ultimat hänsyn till miljön, både när de tillverkas, används och kastas. Många produkter har fått utmärkelsen ”spiel gut” av det tyska konsumentmagasinet ÖKO-TEST, vilket innebär att de är toppklass när det kommer till giftfrihet. Alla produkter håller mycket hög kvalitet och är baserade på naturliga ingredienser.

Konventionella pysselprodukter kan ofta innehålla tungmetaller, lösningsmedel och mjukgörare (och inte bara barn suger, gnager och biter på pennor!). Med ökoNORM-produkter kan du lugnt låta barnet kladda, måla, rita och limma, utan behöva att oroa dig för giftiga ångor eller vad som händer om något hamnar i munnen. Låt kreativiteten flöda!

 

 

 

Mer information

Dokument (0)

Du kanske också är intresserad av

Andra varor från samma varugrupp

 • 10-pack med biologiskt nedbrytbara ballonger i olika färger.
  Art nr. Lek5531
  39 SEK
 • Giftfritt kontaktlim som limmar stadigt ihop de flesta material. Du kan också använda det till att limma fast saker tillfälligt och ta isär dem igen, om och om igen, eftersom ytan fortsätter att vara klibbig. 50 ml.
  Art nr. Öko3012-copy1
  55 SEK
 • Andra varor från samma fabrikat