Hem » Leksaker » Måla & pyssla » ökoNORM tuschpennor för de minsta, 5 mm

ökoNORM tuschpennor för de minsta, 5 mm

Giftfria tuschpennor i kortare och knubbigare form som passar fint till mindre barn. I 10 färger, utan stark lukt.
89 SEK

Produktbeskrivning

Vattenbaserade, helt fria från formaldehyd och andra gifter och går lätt att tvätta av de flesta textilier i 40 grader. Med 5 mm udd som inte riskerar att åka in i hylsan, även vid hårt tryck. Kommer med 10 klara färger: gul, orange, rosa, grön, röd, ljusblå, mörkblå, brun, svart och ljusrosa. Lämplig från cirka 2 år.

ökoNORM tillverkar giftfria pysselprodukter som tar ultimat hänsyn till miljön, både när de tillverkas, används och kastas. Många produkter har fått utmärkelsen ”spiel gut” av det tyska konsumentmagasinet ÖKO-TEST, vilket innebär att de är toppklass när det kommer till giftfrihet. Alla produkter håller mycket hög kvalitet och är baserade på naturliga ingredienser.

Konventionella pysselprodukter kan ofta innehålla tungmetaller, lösningsmedel och mjukgörare (och inte bara barn suger, gnager och biter på pennor!). Med ökoNORM-produkter kan du lugnt låta barnet kladda, måla, rita och limma, utan behöva att oroa dig för giftiga ångor eller vad som händer om något hamnar i munnen. Låt kreativiteten flöda!

 

 

 

Mer information

Dokument (0)

Du kanske också är intresserad av

Andra varor från samma varugrupp

 • 10-pack med biologiskt nedbrytbara ballonger i olika färger.
  Art nr. Lek5531
  39 SEK
 • Giftfritt kontaktlim som limmar stadigt ihop de flesta material. Du kan också använda det till att limma fast saker tillfälligt och ta isär dem igen, om och om igen, eftersom ytan fortsätter att vara klibbig. 50 ml.
  Art nr. Öko3012-copy1
  55 SEK
 • Andra varor från samma fabrikat