Hem » Leksaker » Måla & pyssla » ökoNORM klassiska färgpennor

ökoNORM klassiska färgpennor

Giftfria färgpennor i obehandlat trä (som fungerar antibakteriellt om pennorna flitigt hamnar i munnen!).
129 SEK

Beskrivning

Giftfria färgpennor i obehandlat trä (som fungerar antibakteriellt om pennorna flitigt hamnar i munnen!). 12 färger, 5 mm i diameter, 17,5 cm långa och med en udd på 2 mm. ökoNORM klassiska färgpennor används av barn såväl som stora konstnärer tack vare variationsrikedomen: måla svagt och diffust eller starkt och hårt eller tillsätt vatten och låt färgerna flyta ut över papperet!

ökoNORM tillverkar giftfria pysselprodukter som tar ultimat hänsyn till miljön, både när de tillverkas, används och kastas. Många produkter har fått utmärkelsen ”spiel gut” av det tyska konsumentmagasinet ÖKO-TEST, vilket innebär att de är toppklass när det kommer till giftfrihet. Alla produkter håller mycket hög kvalitet och är baserade på naturliga ingredienser.

Konventionella pysselprodukter kan ofta innehålla tungmetaller, lösningsmedel och mjukgörare (och inte bara barn suger, gnager och biter på pennor!). Med ökoNORM-produkter kan du lugnt låta barnet kladda, måla, rita och limma, utan behöva att oroa dig för giftiga ångor eller vad som händer om något hamnar i munnen. Låt kreativiteten flöda med ökoNORM klassiska färgpennor!

 

 

 

Dela

Blogga om