Hem » Leksaker » Måla & pyssla » ökoNORM fingerfärg, svart/brun/vit/orange

ökoNORM fingerfärg, svart/brun/vit/orange

Giftfri, krämig, icke-droppande fingerfärg med hög opacitet och riktigt härlig färg!
139 SEK

Beskrivning

Fingerfärg gjord på förnyelsebara råmaterial och naturliga livsmedelsfärger. Toppen för alla möjliga tekniker och konstnärer och så klart speciellt poppis för kladd! Förutom att smeta på fingrar, kropp, papper, badkar, fönster, badrumsvägg eller annat poppis ställe går de fint att använda med pensel, att trycka schabloner eller löv med eller måla med på valfritt material. När färgen torkat går det att gnugga bort den från ytan, även från tyg. Färgerna är vattenlösliga och avtvättbara. Fyra burkar á 150 g, lätt att kombinera (eller blanda!) med andra färger ni gillar.

ökoNORM tillverkar giftfria pysselprodukter som tar ultimat hänsyn till miljön, både när de tillverkas, används och kastas. Många produkter har fått utmärkelsen ”spiel gut” av det tyska konsumentmagasinet ÖKO-TEST, vilket innebär att de är toppklass när det kommer till giftfrihet. Alla produkter håller mycket hög kvalitet och är baserade på naturliga ingredienser.

Konventionella pysselprodukter kan ofta innehålla tungmetaller, lösningsmedel och mjukgörare (och inte bara barn suger, gnager och biter på pennor!). Med ökoNORM-produkter kan du lugnt låta barnet kladda, måla, rita och limma, utan behöva att oroa dig för giftiga ångor eller vad som händer om något hamnar i munnen. Låt kreativiteten flöda!

 

 

 

Dela

Blogga om