Hem » Sköta & hygien » Nappar & napphållare » Natursutten napp i naturgummi, rund orthodontic

Natursutten napp i naturgummi, rund orthodontic

Giftfri, ekologisk napp i rent naturgummi. Anatomisk sugnapp som är snäll mot gom och tandrad, med rund sköld som låter näsan få liknande "motstånd" som den får vid amning.
Nappstorlek:
75 SEK

Beskrivning

Danska Natursutten är säkra, ekologiska, giftfria och schysst producerade nappar i rent naturgummi från hevea-trädet.

Nappen följer barnets naturliga munrörelser, lämnar inga märken på barnets ansikte, visar sig superstark på strech-tester, är 100 procent naturlig samt klimatsmart och biologiskt nedbrytbar.

Eftersom nappen är helgjuten kan delar aldrig lossna från den och barnet kan aldrig få den i halsen. Den är också mer hygienisk än andra nappar eftersom den inte har skrymslen där bakterier kan gro och är mycket lätt att sterilisera genom att koka den.

Med Natursutten slipper du allergiframkallande ämnen (det protein som hos vissa kan trigga latexallergi är borttaget under produktionsprocessen), färgämnen, cancerframkallande ämnen, hormonstörande ämnen, kemiska mjukgörare, parabener, PVC och ftalater.

Produktionen sker i Italien och de följer så klart alla europeiska säkerhetsregler för nappar.

Alla steg i produktionen skyddar mänskliga rättigheter och arbetarnas rättigheter.

Tappningen av latex från träden sker på ett kontrollerat och schysst sätt och träden återplanteras.

Alla (söta!) förpackningar är gjorda av återvunnet papper och tryckta med sojabläck. Varje modell och storlek har sin egen söta maskot på förpackningen!

Precis som med alla nappar, bör du byta ut nappen ungefär varannan månad eller om den fått tydliga revor. Provdra gärna nappen då och då. Eftersom nappen består av rent naturgummi och ingenting annat, beter den sig också som en naturprodukt och mörknar lite med tiden. Det är helt normalt och precis som det ska vara.

Vilken form på napp man väljer är helt och hållet en smaksak. Vissa barn älskar alla nappar och andra är mycket kräsna. Känn av vad barnet gillar!

 

Dela

Blogga om