Hem » Vuxna » Kroppsvård » Naturlig deo, Ekologisk Deodorant Cream Kokos, 15 ml

Naturlig deo, Ekologisk Deodorant Cream Kokos, 15 ml

En naturlig deodorant som verkligen funkar, helt utan otäckheter! Doftar milt av kokos. 15 ml i snygg glasförpackning.
79 SEK

Beskrivning

Naturlig deo, Ekologisk Deodorant Cream Kokos, 15 ml

Naturlig deo, Ekologisk Deodorant Cream Kokos, 15 ml är en handgjord deodorant gjord med omsorg för både människor, djur och natur. Med naturlig deo tar du bort svettlukt på ett naturligt sätt utan varken aluminium, alkohol, onödiga kemikalier eller andra tillsatser. Naturlig deo, Ekologisk Deodorant Cream Kokos är ekologisk, vegansk och unisex. Naturlig deo, Ekologisk Deodorant Cream Kokos innehåller inga tillsatta doftämnen men kokosoljan ger deodoranten en mild och söt kokosdoft som påminner om nybakade kokostoppar.

Doft: Kokos (inga tillsatta doftämnen)
Mängd: 15 ml

Innehåll:
– Ekologisk kokosolja (Cocos Nucifera Oil) Kallpressad, mjukgörande och antibakteriell
– Ekologisk majsstärkelse (Zea Mays Starch) Fuktabsorberande
– Bikarbonat (Sodium bicarbonate) Aluminiumfritt livsmedelsklassat och finkornigt bikarbonat som eliminerar svettlukt
– Ekologisk jojobaolja (Simmondsia Chinensis Seed Oil) Vårdande och skyddande
– Ekologiskt karnaubavax (Copernicia cerifera cera) Skyddande samt höjer deodorantens smältpunkt

Användning:
Applicera deodoranten genom att ta lite deodorant cream och smörj in armhålan. Vänta lite innan du klär dig. Användning rekommenderas inte direkt efter rakning när huden är skadad. Men det går utmärkt att exempelvis raka sig på kvällen och smörja in deodoranten på morgonen, eftersom den även tar bort befintlig svettlukt.

Bra att veta:
Deodorantens konsistens förändras beroende på temperatur och en viss separation är helt normalt. En del upplever att de under ”övergångsperioden” till en aluminiumfri deodorant svettas mer eller luktar mer. Upplever du detta är det bara att smörja deodoranten oftare vid behov.

Tillverkare:
Deodoranten är handgjord av Sara Lindahl i Norsjö, Västerbotten. Sara följer kosmetikalagstiftningen och skyldigheter för ansvarig person med exempelvis säkerhetsbedömningar och märkning av produkter, god tillverkningssed och anmälan av produkter till EU:s Cosmetic Products Notification Portal (CPNP).

 

 

Dela

Blogga om