Hem » Kläder » Kläder i bomull » Accessoarer » Solhattar » ManyMonths solhatt, nektarin

ManyMonths solhatt, nektarin

Smart och justerbar solhatt. Ett perfekt solskydd för de små!
Ålder:
100 SEK (249 SEK)

Produktbeskrivning

ManyMonths solhatt

ManyMonths solhatt, nektarin är en justerbar solhatt med stort brätte för optimalt skydd mot solens strålar. Hattens storlek justeras enkelt med ett resårband för perfekt passform. Hatten har knytband under hakan (förutom i största storleken) och en knapp framtill som gör det möjligt att knäppa upp brättet fram vid behov.

ManyMonths solhatt finns i tre multistorlekar för en längre användningstid.

Storleksguide:
Charmer/Explorer: 43-49 cm (ca 3–18 mån)
Adventurer/Conqueror: 47-54 cm (ca 1-5 år)
Innovator & Beyond: 53-57 cm (ca 5-7,5 år)

Material: 55% hampa och 45% ekologisk bomull
Tvättråd: 30 grader fintvätt, torktumlas ej. Formas efter tvätt

ManyMonths™ är motsatsen till barnkläder som blir för små för snabbt, de erbjuder ett alternativ till syntetmaterial och ett alternativ till en förorenad värld. Alla ManyMonths™ kläder är gjorda av bra naturmaterial av hög kvalité enligt principerna om fair trade. Sortimentet har tagits fram speciellt med babywearing i åtanke. Passar även tygblöjor. ManyMonths hampaprodukter är antingen gjorda av 100% hampa eller en mix av hampa/ekologisk bomull. Hampa är ett av de mest ekologiska textilmaterialen. Den är hållbar och andnings och blir bara mjukare och bättre efter tvätt. Hampa är även naturligt antibakteriell.

 

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Smart och snygg solkeps med avtagbar kappa i nacken som går ner över nacke samt öron - ett ultimat solskydd för de små.
    Art nr. Many1012-char/adv
    100 SEK
    ( 249 SEK)
  • Smart och snygg solkeps med avtagbar kappa i nacken som går ner över nacke samt öron - ett ultimat solskydd för de små.
    Art nr. Many1011-char/adv
    100 SEK
    ( 249 SEK)