Hem » Kläder » Kläder i bomull » Accessoarer » Solhattar » ManyMonths Multicap, solkeps med nackskydd, himmelsblå

ManyMonths Multicap, solkeps med nackskydd, himmelsblå

Smart och snygg solkeps med avtagbar kappa i nacken som går ner över nacke samt öron - ett ultimat solskydd för de små.
Ålder:
100 SEK (249 SEK)

Produktbeskrivning

ManyMonths MultiCap

ManyMonths Multicap, solkeps med nackskydd är en mjuk keps som lätt kan fövandlas till en legionärshatt. Detta genom att man fäster ett tygstycke med vackra knappar baktill på kepsen. Kepsens skärm skyddar ögon och ansikte mot starkt solljus och legionärdelen är tillräckligt lång för att täcka nacken och tillräckligt bred för att täcka barnets öron också. Legionärsdelen/tygstycket är tillverkat av hampa/ekologisk bomulljersey och är elastisk vilket gör den mjuk och härlig.
 
ManyMonths multicap, solkeps finns i två multistorlekar för en längre användningstid.
 
Storleksguide:
Charmer/Explorer/Adventurer: ca 3 månader - 1 år
Adventurer & Beyond: ca 1 år - vuxen
 
Material: 55% hampa 45% ekologisk bomull
Tvättråd: 30 grader fintvätt, torktumlas ej. Formas efter tvätt.
 
ManyMonths™ är motsatsen till barnkläder som blir för små för snabbt, de erbjuder ett alternativ till syntetmaterial och ett alternativ till en förorenad värld. Alla ManyMonths™ kläder är gjorda av bra naturmaterial av hög kvalité enligt principerna om fair trade. Sortimentet har tagits fram speciellt med babywearing i åtanke. Passar även tygblöjor. ManyMonths hampaprodukter är antingen gjorda av 100% hampa eller en mix av hampa/ekologisk bomull. Hampa är ett av de mest ekologiska textilmaterialen. Den är hållbar och andnings och blir bara mjukare och bättre efter tvätt. Hampa är även naturligt antibakteriell.

 

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Smart och snygg solkeps med avtagbar kappa i nacken som går ner över nacke samt öron - ett ultimat solskydd för de små.
  Art nr. Many1012-char/adv
  100 SEK
  ( 249 SEK)
 • Smart och snygg solkeps med avtagbar kappa i nacken som går ner över nacke samt öron - ett ultimat solskydd för de små.
  Art nr. Many1010-char/adv
  100 SEK
  ( 249 SEK)