Hem » Vuxna » Kroppsvård » Malin i Ratan, ekotvål - shea & avokado (frisk & örtig doft)

Malin i Ratan, ekotvål - shea & avokado (frisk & örtig doft)

En underbar, hudvänlig och vårdande tvål till hela familjen.
120 SEK

Beskrivning

Malin i Ratan, ekotvål - shea & avokado (frisk & örtig doft)

Malin i Ratan, ekotvål - shea & avokado (frisk & örtig doft) är en ekologisk, handgjord och kallrörd tvål. Den är extra mild och hudvänlig eftersom den är berikad med stor mängd olivolja, sheasmör och avokadoolja. Den innehåller inga onödiga eller konstiga kemikalier som är dåliga för dig och miljön. Tvålen kan användas av både vuxna, barn och husdjur. Den torkar inte ut huden och när den används ger den en mjuk och extra krämig känsla. Det är enkelt att arbeta upp ett rikt och härligt lödder med tvålen och löddret uppskattas särskilt av de som använder tvålen som shampoo eller duschtvål.

Tvålen är en 5-i en produkt – kroppstvål, ansiktstvål, raktvål, schampo och balsam. Du och miljön sparar in flera förpackningar genom att använda en tvålkaka.

Tillverkad av certifierade ekologiska råvaror samt Fairtrade i den mån det är möjligt. Fri från parabener, mineraloljor, andra syntetiska ämnen och palmolja.

Innehåll: Certifierad ekologisk förtvålad kallpressad Rapsolja (svensk), Kokosfett, Olivolja, Sheasmör, Kakaosmör och Avokadoolja. Eterisk olja Lavendel, Hoblad, Rosmarin.

Ingredients (INCI): Sodium Canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium Shea Butterat, Sodium cocoa butterate, Sodium Avocadate. Lavandula angustifolia oil, Rosmarinus officinalis oil, Cinnamommum camphora oil.

Vikt: Handskuren, 100-120 g
Doft: Frisk & örtig doft

Dela

Blogga om