Hem » Sköta & hygien » Hud & hår - vuxen » Malin i Ratan, eko tvålflakes i skrubbpåse - shea & avokado, ingen tillsatt doft

Malin i Ratan, eko tvålflakes i skrubbpåse - shea & avokado, ingen tillsatt doft

Tvålpåse i lin fylld av tvålflakes.
100 SEK

Produktbeskrivning

Malin i Ratan, ekotvål - tvålflakes i skrubbpåse

Malin i Ratan, ekotvål - tvålflakes i skrubbpåse är precis det som namnet antyder - en skrubbpåse fylld med tvålflakes. Skrubbpåsen är perfekt till dina framtida tvålrester.

Hjälp Malin i Ratan att ta tillvara på allt i tvåltillverkningen - zerowaste! Påsen innehåller är handsydd av lin och innehåller små blandade bitar av tvålen och riven tvål. Använd tvålpåsen i duschen för mild skrubbande effekt och få ett härligt tvållödder. Det underlättar för barn när de ska tvätta sig då påsen är lätt att hålla i och man slipper tvål som halkar iväg. Blöt hela påsen när du duschar, arbeta upp ett lödder och tvätta dig sen med påsen, så skönt! Häng sen upp påsen med dess inehåller för att torka.

Påsen har dragsko av bomullsband som är av Oeko-Tex certifierad bomull. Påsen går även att använda till andra mindre tvålbitar även när innehållet av flakes är slut - återbruk!

Material: påse 100% lin, bomullsband i Oeko-Tex-certifierad bomull.

Vikt: 80 g tvålflakes per påse

Innehåll tvålflakes: certifierad ekologisk förtvålad kallpressad Rapsolja (svensk), Kokosfett, Olivolja, Sheasmör, Kakaosmör och Avokadoolja.

Ingredients: Sodium canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium shea Butterat,
Sodium cocoa butterate, Sodium vvocadate.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • En underbar handgjord fast tvål med ljuvlig doft av lavendel och rosengeranium.
    Art nr. OBS1001
    100 SEK
  • En underbar handgjord tvål för dig med känslig hy.
    Art nr. OBS1000
    100 SEK