Hem » Inredning » Sova & mysa » Littleheart bäddset spjälsäng little anemones

Littleheart bäddset spjälsäng little anemones

Underbart ekologiskt bäddset för spjälsäng med knytband i grått på påslakanet. 100 procent GOTS-certifierad ekobomullsjersey. Påslakan: 100x130, kudde: 35x55cm.
549 SEK

Produktbeskrivning

Littleheart är namnet på ett svenskt märke skapat av en mamma som inte hittade sängkläder till sitt "lilla hjärta" som hon gillade, så hon gjorde egna. Designen är nordisk, funkar i både vagn och barnrum och är mjukaste tänkbara. Och så eko, förstås.

Alla textilier är gjorda av uteslutande certifierad ekologisk bomull (GOTS och Control Union) vilket innebär att inga kemiska bekämpningsmedel har använts vid framställningen av bomullen. På så vis förhindras att farliga kemikalier släpps ut och påverkar vårt ekosystem och närmiljön för de människor som jobbar med att framställa bomullen. Bra för både miljö och baby.

Littlehearts produkter uppfyller också OEKO-TEX® Standard 100. Detta är ett oberoende test- och certifieringssystem för textila rå-, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled och säkerställer att produkterna inte innehåller för människor skadliga ämnen.

 

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Gullig nattlampa av silikon med led-lampa inuti.
  Art nr. FB1000
  299 SEK
 • Bäddset i 100% GOTS-certifierad ekologisk bomullstrikå för spjälsäng med knytband på påslakanet. 100x130 cm, 35x55 cm.
  Art nr. Lit5636
  549 SEK
  Slut i lager