INGA ORDRAR SKICKAS 16-23 MARS. SOM KOMPENSATION FÖR DEN LÅNGA LEVERANSTIDEN ERBJUDER VI 20% RABATT PÅ HELA SORTIMENTET.
ANGE "MARS" I KASSAN FÖR ATT ERHÅLLA RABATTEN.

Hem » Leksaker » Bebisleksaker » Lanco bitleksak i naturgummi, krona

Lanco bitleksak i naturgummi, krona

Bitleksak i naturgummi.
79 SEK

Beskrivning

Lanco bitleksak i naturgummi, krona är en gullig krona att bita på när det kliar i munnen. Tillverkad i det klimatsmarta materialet naturgummi. Kronan är mjuk men ändå slitstark och går säker även för de allra vassaste små tänderna.

Ålder: från nyfödd
Storlek: 11,5 cm
Material: naturgummi, handmålad med giftfri färg.

Naturgummi är lite mer töjbart än plast och ”ger efter” mer när barnet biter på det. Inte ens de vassa nya tänderna kan ha sönder våra naturgummibitsaker. De innehåller inte heller de mjukgörare (som t.ex. ftalater) som plast innehåller och som kan vara giftiga.

Produkten är kontrollerad så att de nitrosaminer och nitroserbara ämnen som kan uppstå vid tillverkningsprocessen inte ska finnas där i slutprodukten. Det innebär också att risken för latexallergi minimeras. Naturgummi ska inte förvaras i direkt solljus eller komma i kontakt med tobaksrök, då kan nitrosaminer utvecklas. Naturgummi är ett naturmaterial och om din leksak blir hård eller kladdig är det dags att säga adjö till den. Denna leksak är helt fri från samtliga bisfenoler, ftalater, bekämpningsmedel, flamskyddsmedel, doft- och smakämnen, konserveringsmedel och lösningsmedel.

Dela

Blogga om