Hem » Hus & hem » Äta & dricka » Flaskor & termosar » Klean Kanteen termos 592 ml, granite peak

Klean Kanteen termos 592 ml, granite peak

Dubbel-väggig vakuumisolerad flaska i rostfritt stål och snygg matt finish.
399 SEK

Produktbeskrivning

Klean Kanteen termos 592 ml, granite peak är en giftfri dubbel-väggig vakuumisolerad flaska i rostfritt stål och snygg matt finish. Håller drycker varma i upp till sex timmar och drycker kalla i över 24 timmar! Rundade hörn gör den lätt att rengöra och den passar i de flesta mugghållare. Tar inte åt sig smak så den kan lätt vara kaffemugg ena dagen och saftglas andra dagen!

Storlek: 592 ml
Mått: 243.6 mm H x 75.3 mm B, öppning 54 mm

Klean Kanteen gör populära, stilrena flaskor och matförvaringar av högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål (18/8) – helt fria från BPA och andra gifter. Oavsett vad du väljer att fylla din flaska eller låda med och hur många gånger du än använder den kommer den att hålla din mat och dryck fräsch och ren eftersom rostfritt stål varken ger smak eller läcker otäckheter.

Representanter från Klean Kanteen bor i Kina där flaskorna tillverkas och besöker fabrikerna regelbundet. De fungerar som kontaktpersoner för att se till att alla produkter tillverkas med respekt för miljön och att arbetarna i fabrikerna är säkra, skyddade och betalade en lön att leva på. Regelbundna produkttester utförs genom tredje part för att uppfylla myndighetskrav samt märkets egna höga krav på produktsäkerhet.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Giftfri flaska i rostfritt stål med smart sportkork. Rymmer 355 ml.
  Art nr. Kle1018
  219 SEK
 • Giftfri flaska i rostfritt stål med smart sportkork. Rymmer 355 ml.
  Art nr. Kle1017
  219 SEK
  Slut i lager