Hem » Äta & dricka » Flaskor & termosar » Klean Kanteen bottle brush set, 4 delar

Klean Kanteen bottle brush set, 4 delar

Rengöringsset till flaskor och termosar.
219 SEK

Beskrivning

Klean Kanteen bottle brush set, 4 delar är ett smart och smidigt rengöringsset till dina flaskor och termosar. Setet består av tre borstar och ett rengöringsverktyg. Rengöringskitet är gjort av växtbaserat palmfiber, hållbart odlad bambu och 18/8 rostfritt stål.

Klean Kanteen gör populära, stilrena flaskor och matförvaringar av högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål (18/8) – helt fria från BPA och andra gifter. Oavsett vad du väljer att fylla din flaska eller låda med och hur många gånger du än använder den kommer den att hålla din mat och dryck fräsch och ren eftersom rostfritt stål varken ger smak eller läcker otäckheter.

Representanter från Klean Kanteen bor i Kina där flaskorna tillverkas och besöker fabrikerna regelbundet. De fungerar som kontaktpersoner för att se till att alla produkter tillverkas med respekt för miljön och att arbetarna i fabrikerna är säkra, skyddade och betalade en lön att leva på. Regelbundna produkttester utförs genom tredje part för att uppfylla myndighetskrav samt märkets egna höga krav på produktsäkerhet.

Dela

Blogga om