Hem » Äta & dricka » Flaskor & termosar » Klean Kanteen Kids sippy pipmugg, borstat stål

Klean Kanteen Kids sippy pipmugg, borstat stål

Giftfri pipmugg i rostfritt stål. 355 ml.
209 SEK

Beskrivning

Klean Kanteen Kids sippy pipmugg, borstat stål är en pipmugg i rostfritt stål med pipkork i polypropylen (PP, plastsiffra #5). Säker, smakfri, spillsäker och utformad för små händer vilket gör den lätt att hålla. Stor öppning gör rengöringen enkel (går att köra i maskinen!) och med hjälp av fästslingan kan den hakas fast på en väska eller barnvagn. Superpoppis pipmugg som är användbar under mycket lång tid! När barnet är för stort för pipmugg kan man köpa till en sportkork och byta ut pipkorken.

Storlek: 355 ml
Mått: 171.5 mm H x 72.8 mm B, öppning 44 mm

Klean Kanteen gör populära, stilrena flaskor och matförvaringar av högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål (18/8) – helt fria från BPA och andra gifter. 

Oavsett vad du väljer att fylla din flaska eller låda med och hur många gånger du än använder den kommer den att hålla din mat och dryck fräsch och ren eftersom rostfritt stål varken ger smak eller läcker otäckheter.

Representanter från Klean Kanteen bor i Kina där flaskorna tillverkas och besöker fabrikerna regelbundet. De fungerar som kontaktpersoner för att se till att alla produkter tillverkas med respekt för miljön och att arbetarna i fabrikerna är säkra, skyddade och betalade en lön att leva på. Regelbundna produkttester utförs genom tredje part för att uppfylla myndighetskrav samt märkets egna höga krav på produktsäkerhet.

Märket var en pionjär inom giftfria och återanvändningsbara dryckesförvaringar och är fortfarande en av de största på marknaden!

Dela

Blogga om