Hem » Hus & hem » Äta & dricka » Nappflaskor » Klean Kanteen nappflaska 267 ml i borstat stål

Klean Kanteen nappflaska 267 ml i borstat stål

Giftfri nappflaska i rostfritt stål för bröstmjölk, ersättning, välling eller vatten. 267 ml.
249 SEK

Produktbeskrivning

Formad för att passa små händer och bred öppning för att vara enkel att rengöra och fylla. Med måttabell på insida och utsida för enkel uppmätning. Nappen är gjord av medicinskt silikon, anpassad för att främja god tandutveckling och matsmältning. Den har också dubbelt ventilsystem som kan minsta risken för kolik eftersom barnet inte sväljer luft. Med nappar med olika flöden kan du anpassa flaskan efter ditt barns ät-stil och ålder. Nappen som följer med är lämplig för 6+ månader och har ett mediumflöde. Den gröna delen är i PP-plast (plast-siffra #5 som anses vara den bästa plasten ur giftsynpunkt) och kommer aldrig i kontakt med vätskan. Tål maskindisk.

 

Klean Kanteen gör populära, stilrena flaskor och matförvaringar av högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål (18/8) – helt fria från BPA och andra gifter. 

Oavsett vad du väljer att fylla din flaska eller låda med och hur många gånger du än använder den kommer den att hålla din mat och dryck fräsch och ren eftersom rostfritt stål varken ger smak eller läcker otäckheter.

Representanter från Klean Kanteen bor i Kina där flaskorna tillverkas och besöker fabrikerna regelbundet. De fungerar som kontaktpersoner för att se till att alla produkter tillverkas med respekt för miljön och att arbetarna i fabrikerna är säkra, skyddade och betalade en lön att leva på. Regelbundna produkttester utförs genom tredje part för att uppfylla myndighetskrav samt märkets egna höga krav på produktsäkerhet.

Märket var en pionjär inom giftfria och återanvändningsbara dryckesförvaringar och är fortfarande en av de största på marknaden!

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Klimatsmart och giftfritt kit för att förvandla en vanlig barnmatsburk till en nappflaska! Kitet kommer i en bomullsnätkasse och består av silikonfodral, ring, lock och naturgumminapp. Finns i flera olika fina färger!
    Art nr. KJ3021
    159 SEK
  • Klimatsmart och giftfritt kit för att förvandla en vanlig barnmatsburk till en nappflaska! Kitet kommer i en bomullsnätkasse och består av silikonfodral, ring, lock och naturgumminapp. Finns i flera olika fina färger!
    Art nr. KJ3019
    159 SEK