Hem » Äta & dricka » Flaskor & termosar » Klean Kanteen kids ögelkork 355 ml, borstat stål

Klean Kanteen kids ögelkork 355 ml, borstat stål

Giftfri flaska i rostfritt stål med ögelkork.
209 SEK

Beskrivning

Flaska i rostfritt stål med ögelkork i polypropen/PP (plast märkt nr 5). Perfekt första flaska för knodden eftersom den både är lätt att hålla i, dricka ur och rengöra!

Klean Kanteen gör populära, stilrena flaskor och matförvaringar av högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål (18/8) – helt fria från BPA och andra gifter. 

Oavsett vad du väljer att fylla din flaska eller låda med och hur många gånger du än använder den kommer den att hålla din mat och dryck fräsch och ren eftersom rostfritt stål varken ger smak eller läcker otäckheter.

Representanter från Klean Kanteen bor i Kina där flaskorna tillverkas och besöker fabrikerna regelbundet. De fungerar som kontaktpersoner för att se till att alla produkter tillverkas med respekt för miljön och att arbetarna i fabrikerna är säkra, skyddade och betalade en lön att leva på. Regelbundna produkttester utförs genom tredje part för att uppfylla myndighetskrav samt märkets egna höga krav på produktsäkerhet.

Märket var en pionjär inom giftfria och återanvändningsbara dryckesförvaringar och är fortfarande en av de största på marknaden!

Dela

Blogga om