Hem » Äta & dricka » Flaskor & termosar » Klean Kanteen kids sportkork 355 ml, borstat stål

Klean Kanteen kids sportkork 355 ml, borstat stål

Giftfri flaska i rostfritt stål med smart sportkork.
209 SEK

Produktbeskrivning

Flaska i rostfritt stål med sportkork i livsmedelsklassat silikon (som inte lämnar någon smak, till skillnad från vissa plastkorkar). Perfekt första flaska för knodden eftersom den både är lätt att hålla i, dricka ur och rengöra!

 

Klean Kanteen gör populära, stilrena flaskor och matförvaringar av högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål (18/8) – helt fria från BPA och andra gifter. 

Oavsett vad du väljer att fylla din flaska eller låda med och hur många gånger du än använder den kommer den att hålla din mat och dryck fräsch och ren eftersom rostfritt stål varken ger smak eller läcker otäckheter.

Representanter från Klean Kanteen bor i Kina där flaskorna tillverkas och besöker fabrikerna regelbundet. De fungerar som kontaktpersoner för att se till att alla produkter tillverkas med respekt för miljön och att arbetarna i fabrikerna är säkra, skyddade och betalade en lön att leva på. Regelbundna produkttester utförs genom tredje part för att uppfylla myndighetskrav samt märkets egna höga krav på produktsäkerhet.

Märket var en pionjär inom giftfria och återanvändningsbara dryckesförvaringar och är fortfarande en av de största på marknaden!

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Giftfri flaska i rostfritt stål med smart sportkork. Rymmer 355 ml.
    Art nr. Kle1019
    219 SEK
  • Giftfri flaska i rostfritt stål med smart sportkork. Rymmer 355 ml.
    Art nr. Kle1018
    219 SEK