Hem » Äta & dricka » Flaskor & termosar » Klean Kanteen isolerad flaska 355 ml, borstat stål

Klean Kanteen isolerad flaska 355 ml, borstat stål

Giftfri vakuumisolerad flaska i rostfritt stål som håller drycken kall eller varm.
329 SEK

Beskrivning

Giftfri vakuumisolerad flaska som håller drycken kall eller varm en hel lång dag på stranden, i utflyktsryggan eller på träningen. I rostfritt stål och med läckfri kork i polypropylen (PP, plastsiffra #5). Håller drycker varma i 12 timmar och kalla i 24! Liksom alla andra flaskor från Klean Kanteen är dessa kompatibla med alla extrakorkar, så som sportkork, pip eller kork helt i rostfritt stål.

 

Klean Kanteen gör populära, stilrena flaskor och matförvaringar av högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål (18/8) – helt fria från BPA och andra gifter. 

Oavsett vad du väljer att fylla din flaska eller låda med och hur många gånger du än använder den kommer den att hålla din mat och dryck fräsch och ren eftersom rostfritt stål varken ger smak eller läcker otäckheter.

Representanter från Klean Kanteen bor i Kina där flaskorna tillverkas och besöker fabrikerna regelbundet. De fungerar som kontaktpersoner för att se till att alla produkter tillverkas med respekt för miljön och att arbetarna i fabrikerna är säkra, skyddade och betalade en lön att leva på. Regelbundna produkttester utförs genom tredje part för att uppfylla myndighetskrav samt märkets egna höga krav på produktsäkerhet.

Märket var en pionjär inom giftfria och återanvändningsbara dryckesförvaringar och är fortfarande en av de största på marknaden!

Dela

Blogga om