Hem » Äta & dricka » Tallrikar & muggar » Klean Kanteen isolated tumbler 237 ml, shale black

Klean Kanteen isolated tumbler 237 ml, shale black

Giftfri isolerad mugg med lock i rostfritt stål.
249 SEK

Beskrivning

Klean Kanteen isolated tumbler 237 ml, shale black är en rostfri isolerad mugg som håller i evigheter, är riktigt snygg och inte släpper ifrån sig smak på innehållet. Muggen är dubbelisolerad och håller dryck varm i 2 timmar och iskall i 10 timmar. Perfekt när du är på språng och vill ta med dig morgonkaffet eller något läskande. Det medföljer ett lock som man dricker ur, locket går dock inte att stänga helt utan är alltid öppet.

Storlek: 237 ml
Mått: 88.2 mm H x 89.5 mm B, öppning 78 mm

Klean Kanteen gör populära, stilrena flaskor och matförvaringar av högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål (18/8) – helt fria från BPA och andra gifter. Oavsett vad du väljer att fylla din flaska eller låda med och hur många gånger du än använder den kommer den att hålla din mat och dryck fräsch och ren eftersom rostfritt stål varken ger smak eller läcker otäckheter.

Representanter från Klean Kanteen bor i Kina där flaskorna tillverkas och besöker fabrikerna regelbundet. De fungerar som kontaktpersoner för att se till att alla produkter tillverkas med respekt för miljön och att arbetarna i fabrikerna är säkra, skyddade och betalade en lön att leva på. Regelbundna produkttester utförs genom tredje part för att uppfylla myndighetskrav samt märkets egna höga krav på produktsäkerhet.

Märket var en pionjär inom giftfria och återanvändningsbara dryckesförvaringar och är fortfarande en av de största på marknaden!

Dela

Blogga om