Hem » Hus & hem » Äta & dricka » Flaskor & termosar » Klean Kanteen classic med sportkork 800 ml, Sierra Sunset

Klean Kanteen classic med sportkork 800 ml, Sierra Sunset

Giftfri flaska i rostfritt stål med smart sportkork som inte lämnar någon smak. Lätt att dricka ur för både stor och liten och släcker törsten under lång tid med sina 800 ml.
249 SEK

Produktbeskrivning

Klean Kanteen classic med sportkork 800 ml, Sierra Sunset en vattenflaska i rostfritt stål. Lätt att dricka ur och enkel att göra ren! 800 ml.

Klean Kanteen gör populära, stilrena flaskor och matförvaringar av högkvalitativt och livsmedelsklassat rostfritt stål (18/8) – helt fria från BPA och andra gifter. 

Oavsett vad du väljer att fylla din flaska eller låda med och hur många gånger du än använder den kommer den att hålla din mat och dryck fräsch och ren eftersom rostfritt stål varken ger smak eller läcker otäckheter.

Representanter från Klean Kanteen bor i Kina där flaskorna tillverkas och besöker fabrikerna regelbundet. De fungerar som kontaktpersoner för att se till att alla produkter tillverkas med respekt för miljön och att arbetarna i fabrikerna är säkra, skyddade och betalade en lön att leva på. Regelbundna produkttester utförs genom tredje part för att uppfylla myndighetskrav samt märkets egna höga krav på produktsäkerhet.

Märket var en pionjär inom giftfria och återanvändningsbara dryckesförvaringar och är fortfarande en av de största på marknaden!

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Giftfri flaska i rostfritt stål med smart sportkork. Rymmer 355 ml.
  Art nr. Kle1018
  219 SEK
 • Giftfri flaska i rostfritt stål med smart sportkork. Rymmer 355 ml.
  Art nr. Kle1017
  219 SEK
  Slut i lager