Hem » Hus & hem » Bärkassar, nätpåsar etc. » KeepJar nätkasse till barnvagn i ekobomull - natur

KeepJar nätkasse till barnvagn i ekobomull - natur

Klimatsmart nätkasse för barnvagn i ekologisk bomull.
195 SEK

Produktbeskrivning

KeepJar nätkasse till barnvagn i ekobomull - natur

KeepJar nätkasse till barnvagn i ekobomull - natur är en giftfri, klimatsmart och rymlig bärkasse i ekologisk bomull som passar perfekt när det är dags att handla eller för annat småplock att ha nära till hands i vagnen. Nätkassen fästs enkelt på vagnens chassi med träknappar. Produkten är universal och passar nästan alla vagnar.
 
Vi använder en mängd plastpåsar när vi handlar och de flesta av dessa plastpåsar åker direkt i soporna efter användning. Nästa gång du handlar - ta med den här återanvändbara bärkassen!
 
Material: 100% obehandlad ekologisk GOTS certifierad bomull. Tillverkad i Indien med en GOTS-certifierad produktionspartner som driver flera sociala projekt förutom att fabriken uppfyller indisk lagstiftning om arbetsförhållanden (t.ex. tillgång till toalett, ingen under 18 års anställning och semester etc.)
Storlek: 55x45 cm (nätkassen töjer sig dock och blir ännu större)
Tvättråd: Maskintvätt, max 40°C (vid högre temperaturer kan påsen krympa något, eftersom bomullen är obehandlad, men återfår formen vid användning. Ej klorblekning. Ej torktumling.Ej kemtvätt.
Förpackningen innehåller en kasse.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Klimatsmart bärkasse i ekologisk bomull.
    Art nr. KJ3027
    185 SEK
  • Klimatsmart bärkasse i ekologisk bomull.
    Art nr. KJ3026
    125 SEK