Hem » Hus & hem » Äta & dricka » Nappflaskor » KeepJar nappflaska-kit, blå

KeepJar nappflaska-kit, blå

Klimatsmart och giftfritt kit för att förvandla en vanlig barnmatsburk till en nappflaska! Kitet kommer i en bomullsnätkasse och består av silikonfodral, ring, lock och naturgumminapp. Finns i flera olika fina färger!
159 SEK

Produktbeskrivning

KeepJar nappflaska-kit, blå

KeepJar nappflaska-kit, blå är ett supersmart kit som innehåller KeepJars speciella ring och lock, en naturgumminapp lämplig för 6 mån+ samt ett silikonfodral och är förpackat i en ekologisk bomullsnätkasse som dessutom kan extraknäcka som frukt- eller leksaksförvaring! En liten revolution för alla ekonomismarta och miljömedvetna småbarnsföräldrar!
 
KeepJar är en svensk uppfinning som gör det möjligt att återbruka barnmatsburkar till nappflaskor! En klimatsmart produkt som minimerar gifterna i barns vardag utan att anstränga plånböckerna för småbarnsföräldrar. KeepJar passar t.ex. ihop med barnmatsburkar från Hipp, Nestle and Änglamark.
 
Fördelarna med KeepJar:
• Klimatsmart. Återbruk av barnmatsburkar sparar på vår planets resurser.
• Ekonomisk. Om burken skulle gå sönder så tar du helt enkelt en annan barnmatsburk. Du väljer också själv storlek på flaskan eftersom barnmatsburkar finns från 1 dl till 2,6 dl.
• Giftminimerad. Glas släpper inte farliga ämnen till vätskan i flaskan. Vätskan kommer bara i kontakt med burken och dricktillbehöret. Ring och lock är gjorda av polyeten, vår vanligaste livsmedelsplast. Det skyddande fodralet är gjort av 
livsmedelsgodkänt silikon. Nappen som ingår i KeepJars paket är tillverkad av naturgummi. Alla delar är BPA-fria. 
• Passar alla standardiserade widenecknappar på marknaden samt de flesta barnmatsburkar.
 
Napphållare och lock är tillverkade i Sverige och silikonfodralet i Kina, men uppfyller kraven i den betydligt strängare europeiska standarden. Oberoende inspektion av den kinesiska fabriken sker regelbundet. Silikonstandarden LFGB garanterar fabrikens och underleverantörens höga standard.
 
Obs! KeepJar passar tyvärr inte till bl a Sempers nya barnmatsburkar med vidare öppning, utan till den "gamla" standarden. Jämför gärna burkarna i butiken, så ser du vilka som är kompatibla!

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Klimatsmart och giftfritt kit för att förvandla en vanlig barnmatsburk till en nappflaska! Kitet kommer i en bomullsnätkasse och består av silikonfodral, ring, lock och naturgumminapp. Finns i flera olika fina färger!
    Art nr. KJ3021
    159 SEK
  • Klimatsmart och giftfritt kit för att förvandla en vanlig barnmatsburk till en nappflaska! Kitet kommer i en bomullsnätkasse och består av silikonfodral, ring, lock och naturgumminapp. Finns i flera olika fina färger!
    Art nr. KJ3019
    159 SEK