Hem » Hus & hem » Bärkassar, nätpåsar etc. » KeepJar bärkasse storhandling ekobomull - svart

KeepJar bärkasse storhandling ekobomull - svart

Klimatsmart bärkasse i ekologisk bomull.
185 SEK

Produktbeskrivning

KeepJar bärkasse storhandling ekobomull - svart

KeepJar bärkasse storhandling ekobomull - svart är snygg och klimatsmart kasse i perfekt storlek för storhandling. Kassen är perfekt för dig som som storhandlar och självscannar – häng enkelt upp kassen med magneter på kortsidorna i kundvagnen. De två olika handtagen gör att du kan välja grepp beroende på om du önskar bära på axeln eller i handen. Ett annat populärt användningsområde är strandkasse eller att bära papper eller plast till återvinningen. Kassen går utmärkt att tvätta och tål hårda tag!
 
Vi använder en mängd plastpåsar när vi handlar och de flesta av dessa plastpåsar åker direkt i soporna efter användning. Nästa gång du handlar - ta med den här återanvändbara bärkassen!
 
Material: 100% ekologisk GOTS certifierad bomull och färgning. Tillverkad i Indien med en GOTS-certifierad produktionspartner som driver flera sociala projekt förutom att fabriken uppfyller indisk lagstiftning om arbetsförhållanden (t.ex. tillgång till toalett, ingen under 18 års anställning och semester etc.)
Storlek: 45 x 17 x 44 cm
Maximal bärkapacitet: 5 kg.
Tvättråd: maskintvätt 40 grader (vid behov kan den tvättas i 90 grader) Ta bort pappskivorna i påsens sidor innan tvätt.
Förpackningen innehåller en kasse.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Klimatsmart nätkasse för barnvagn i ekologisk bomull.
    Art nr. KJ3025
    195 SEK
  • Klimatsmart bärkasse i ekologisk bomull.
    Art nr. KJ3026
    125 SEK