Hem » Sköta & hygien » Nappar & napphållare » Hevea anatomisk naturgumminapp stjärna & måne, 3-36 mån large

Hevea anatomisk naturgumminapp stjärna & måne, 3-36 mån large

Giftfri och klimatsmart napp i 100 procent naturgummi som är fjärilsformad och har anatomiskt utformad sugdel.
69 SEK

Produktbeskrivning

Giftfri och klimatsmart napp i 100 procent naturgummi som är fjärilsformad och har anatomiskt utformad sugdel. Stöpt i en enda form, vilket gör den hygienisk och lätt att rengöra. Nappar i naturgummi är naturligt mjuka och välsmakande i jämförelse med nappar av plast och silikon. Proteinet i naturgummiprodukter som i sällsynta fall kan ge upphov till allergi är avlägsnat i tillverkningsprocessen. Med praktiska och söta ventilationshål i form av kronor. Levereras i en ask som är tillverkad av återvunnet material. För 3-36 månader.

Hevea startades av en dansk nybliven mamma som ville göra snygga, plastfria nappar utan alla gifter som nyligen upptäckt fanns överallt kring henne och hennes bebis. När hon sedan upptäckte att badleksaker i plast släpper ifrån sig det giftiga ämnet BPA när de hamnar i vatten och att hennes barn praktiskt taget badade i gift varje dag, föddes även hennes badleksaker och bitringar.

Hevea-produkterna är gjorda av klimatsmart och giftfritt naturgummi från heveaträd i Malaysia. Företaget strävar alltid efter att jobba så klimatsmart som det bara är möjligt och drivs av en härlig förändra-världen-lite-i-taget-anda.

Produkterna har vunnit priser som ”Best etical product”, ”Best baby bathtime product”, ”Best teething toy of the year” och används av barn till Hollywoodkändisar som Miranda Kerr, Jessica Alba, Alicia Keys, Tina Fey och Evangeline Lilly.

(Tänk på att nappar av naturgummi ska bytas ut med jämna mellanrum, cirka varannan månad. Gummi är ett naturmaterial som påverkas av sin omgivning. De mörknar med tiden, vilket är helt normalt. Var dock observant på mekaniska skador som är ett tecken på att nappen bör bytas ut. Sterilisera nappen i kokande vatten i cirka 5 minuter innan den används första gången. Daglig rengöring med tvål och vatten är viktigt. Du kan också sterilisera någon gång ibland i någon minuts kokande vatten.)

 

 

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Giftfri och klimatsmart napp i 100 procent naturgummi som är fjärilsformad och har anatomiskt utformad sugdel.
    Art nr. Hev5763
    69 SEK
  • Giftfri och klimatsmart napp i 100 procent naturgummi som är fjärilsformad och har rund sugdel.
    Art nr. Hev5761
    69 SEK