Hem » Kläder » Ytterkläder » GOSOAKY The Crow Regnjacka - Denim

GOSOAKY The Crow Regnjacka - Denim

Kalasfin jeansjacka som tål både regn och rusk!
Storlek:
360 SEK (799 SEK)
360 SEK (799 SEK)
360 SEK (799 SEK)
360 SEK (799 SEK)

Produktbeskrivning

GOSOAKY The Crow Regnjacka - Denim är en kort jeansjacka i galonmaterial. Regnjackan är kort och rak i modellen och har en huva som går att gömma undan. The Crow har mjukt foder och står emot både vind och regn. Jackan stängs med dragkedja och tryckknappar, har lufthål i armhålorna och tryckknappar vid ärmsluten.

Material: 30% bomull, 15% polyester, 50% polyuretan
Foder: 60% bomull, 40% polyester
Vattenpelare: 3000mm, 100% vattentät
Tvättråd: Om plagget blir smutsligt, försök först att torka rent det med en fuktig trasa och tvål. Om det inte räcker kan plagget tvättas i 30 grader skontvätt. Undvik sköljmedel och blekmedel, torktumla ej.

GOSOAKYs regnkläder är bekväma för barnet (perfekt passform och rätt tjocklek på materialet), har hög funktionalitet (svetsade sömmar och vattentäta dragkedjor för att nämna några detaljer) i tjusig och klassisk design! GOSOAKY följer ÖKO-TEX standard i sin produktion (även om de inte är certifierade ännu) och arbetar endast med noggrant utvalda och certifierade leverantörer. GOSOAKY jobbar kontinuerligt med att anpassa och förbättra produktdesignen för att göra plaggen tidlösa och långlivade, både ur estetisk och kvalitativ synvilkel, så att de lämnar så lite avfall som möjligt. Förutom detta älskar GOSOAKY pingviner och stöttar projektet World Wide Fund for Nature i Antarktis. Genom att köpa en produkt från GOSOAKY bidrar du till att göra pingvinernas värld lite bättre.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Kalasfin lång regnkappa i jeansimitation!
  Art nr. GOS1008-8692
  360 SEK
  ( 799 SEK)
 • Ekologisk jacka/tjock tröja i fantastiskt mjuk och skön ullfleece.
  Art nr. Eng6212-6268
  329 SEK
 • Andra varor från samma fabrikat

 • 360 SEK
  ( 799 SEK)