Hem » Ekologiska barnkläder » Ytterkläder » GOSOAKY Roger Rabbit Overall - Sunflowers

GOSOAKY Roger Rabbit Overall - Sunflowers

Superskön varmfodrad vattentät overall.
Storlek:
759 SEK

Beskrivning

GOSOAKY Roger Rabbit Overall - Sunflowers är en skön varmfodrad overall i gult. Overallen har bekväm passform med avsmalnande ben, huva och resår under fötterna. Overallen är vattentät vinteroverall och vadderat foder. Overallen öppnas och stängs med en dragkedja som går på diagonalen ner till ena foten.  

Material: 50% polyester, 50% polyuretan
Foder: 60% bomull, 40% polyester
Vattenpelare: 3000mm, 100% vattentät
Tvättråd: Om plagget blir smutsligt, försök först att torka rent det med en fuktig trasa och tvål. Om det inte räcker kan plagget tvättas i 30 grader skontvätt. Undvik sköljmedel och blekmedel, torktumla ej.

GOSOAKYs regnkläder är bekväma för barnet (perfekt passform och rätt tjocklek på materialet), har hög funktionalitet (svetsade sömmar och vattentäta dragkedjor för att nämna några detaljer) i tjusig och klassisk design! GOSOAKY följer ÖKO-TEX standard i sin produktion (även om de inte är certifierade ännu) och arbetar endast med noggrant utvalda och certifierade leverantörer. GOSOAKY jobbar kontinuerligt med att anpassa och förbättra produktdesignen för att göra plaggen tidlösa och långlivade, både ur estetisk och kvalitativ synvilkel, så att de lämnar så lite avfall som möjligt. Förutom detta älskar GOSOAKY pingviner och stöttar projektet World Wide Fund for Nature i Antarktis. Genom att köpa en produkt från GOSOAKY bidrar du till att göra pingvinernas värld lite bättre.

Dela

Blogga om