Hem » Ekologiska barnkläder » Ytterkläder » GOSOAKY Hidden Dragon Regnbyxa - Desert Sage

GOSOAKY Hidden Dragon Regnbyxa - Desert Sage

Superfina regnbyxor!
Storlek:
221 SEK (369 SEK)

Produktbeskrivning

GOSOAKY Hidden Dragon Regnbyxa - Desert Sage är supertjusiga regnbyxor. Regnbyxorna har rak passform, tryckknappar vid bensluten för att justera breden och resår i midjan. GOSOAKY Hidden Dragon Regnbyxa - Desert Sage är vattentäta och utan foder.

Material: 50% polyester, 50% polyuretan
Foder: 60% bomull, 40% polyester
Vattenpelare: 3000mm, 100% vattentät
Tvättråd: Om plagget blir smutsligt, försök först att torka rent det med en fuktig trasa och tvål. Om det inte räcker kan plagget tvättas i 30 grader skontvätt. Undvik sköljmedel och blekmedel, torktumla ej.

GOSOAKYs regnkläder är bekväma för barnet (perfekt passform och rätt tjocklek på materialet), har hög funktionalitet (svetsade sömmar och vattentäta dragkedjor för att nämna några detaljer) i tjusig och klassisk design! GOSOAKY följer ÖKO-TEX standard i sin produktion (även om de inte är certifierade ännu) och arbetar endast med noggrant utvalda och certifierade leverantörer. GOSOAKY jobbar kontinuerligt med att anpassa och förbättra produktdesignen för att göra plaggen tidlösa och långlivade, både ur estetisk och kvalitativ synvilkel, så att de lämnar så lite avfall som möjligt. Förutom detta älskar GOSOAKY pingviner och stöttar projektet World Wide Fund for Nature i Antarktis. Genom att köpa en produkt från GOSOAKY bidrar du till att göra pingvinernas värld lite bättre.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Superfina regnbyxor med hängslen!
  330 SEK
  ( 549 SEK)
 • Art nr. GOS1012-98104
  275 SEK
  ( 459 SEK)
 • Andra varor från samma fabrikat