Hem » Ekologiska barnkläder » Ytterkläder » GOSOAKY Elephant Man Regnjacka - Snapdragon Yellow

GOSOAKY Elephant Man Regnjacka - Snapdragon Yellow

Kalasfin regnjacka i toppenkvalitet.
Storlek:
335 SEK (559 SEK)
335 SEK (559 SEK)
335 SEK (559 SEK)

Produktbeskrivning

GOSOAKY Elephant Man Regnjacka - Snapdragon Yellow är en supertjusig citrongul regnjacka som förgyller även de mest gråmulna dagarna. Regnjackan är rak och rymlig i modellen och har huva med en liten skärm. GOSOAKY Elephant Man är en ofodrad regnjacka som är vattentät och står emot både vind och regn. Jackan stängs med dragkedja och tryckknappar, har lufthål i armhålorna och tryckknappar vid ärmsluten.

Material: 50% polyester, 50% polyuretan
Vattenpelare: 3000mm, 100% vattentät
Tvättråd: Om plagget blir smutsligt, försök först att torka rent det med en fuktig trasa och tvål. Om det inte räcker kan plagget tvättas i 30 grader skontvätt. Undvik sköljmedel och blekmedel, torktumla ej.

GOSOAKYs regnkläder är bekväma för barnet (perfekt passform och rätt tjocklek på materialet), har hög funktionalitet (svetsade sömmar och vattentäta dragkedjor för att nämna några detaljer) i tjusig och klassisk design! GOSOAKY följer ÖKO-TEX standard i sin produktion (även om de inte är certifierade ännu) och arbetar endast med noggrant utvalda och certifierade leverantörer. GOSOAKY jobbar kontinuerligt med att anpassa och förbättra produktdesignen för att göra plaggen tidlösa och långlivade, både ur estetisk och kvalitativ synvilkel, så att de lämnar så lite avfall som möjligt. Förutom detta älskar GOSOAKY pingviner och stöttar projektet World Wide Fund for Nature i Antarktis. Genom att köpa en produkt från GOSOAKY bidrar du till att göra pingvinernas värld lite bättre.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Superfina regnbyxor med hängslen!
  330 SEK
  ( 549 SEK)
 • Art nr. GOS1012-98104
  275 SEK
  ( 459 SEK)
 • Andra varor från samma fabrikat