Hem » Kläder » Ytterkläder » GOSOAKY Elephant Man Regnjacka - Peach Nectar

GOSOAKY Elephant Man Regnjacka - Peach Nectar

Kalasfin regnjacka i mycket bra kvalitet.
Storlek:
251 SEK (559 SEK)

Produktbeskrivning

GOSOAKY Elephant Man Regnjacka - Peach Nectar är en supertjusig regnjacka som förgyller även de mest gråmulna dagarna. Regnjackan är rak och rymlig i modellen och har huva med en liten skärm. Elephant Man är en ofodrad regnjacka som är vattentät och står emot både vind och regn. Jackan stängs med dragkedja och tryckknappar, har lufthål i armhålorna och tryckknappar vid ärmsluten.

Material: 50% polyester, 50% polyuretan
Vattenpelare: 3000mm, 100% vattentät
Tvättråd: Om plagget blir smutsligt, försök först att torka rent det med en fuktig trasa och tvål. Om det inte räcker kan plagget tvättas i 30 grader skontvätt. Undvik sköljmedel och blekmedel, torktumla ej.

GOSOAKYs regnkläder är bekväma för barnet (perfekt passform och rätt tjocklek på materialet), har hög funktionalitet (svetsade sömmar och vattentäta dragkedjor för att nämna några detaljer) i tjusig och klassisk design! GOSOAKY följer ÖKO-TEX standard i sin produktion (även om de inte är certifierade ännu) och arbetar endast med noggrant utvalda och certifierade leverantörer. GOSOAKY jobbar kontinuerligt med att anpassa och förbättra produktdesignen för att göra plaggen tidlösa och långlivade, både ur estetisk och kvalitativ synvilkel, så att de lämnar så lite avfall som möjligt. Förutom detta älskar GOSOAKY pingviner och stöttar projektet World Wide Fund for Nature i Antarktis. Genom att köpa en produkt från GOSOAKY bidrar du till att göra pingvinernas värld lite bättre.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Kalasfin jeansjacka som tål både regn och rusk!
  360 SEK
  ( 799 SEK)
 • Kalasfin lång regnkappa i jeansimitation!
  Art nr. GOS1008-8692
  360 SEK
  ( 799 SEK)
 • Andra varor från samma fabrikat

 • 360 SEK
  ( 799 SEK)