Hem » Ekologiska barnkläder » Jackor, overaller och ytterbyxor » GOSOAKY Prince of Foxes Regnbyxa - Peach Nectar

GOSOAKY Prince of Foxes Regnbyxa - Peach Nectar

Superfina regnbyxor med hängslen.
Storlek:
459 SEK
459 SEK
459 SEK
459 SEK

Beskrivning

GOSOAKY Prince of Foxes Regnbyxa - Peach Nectar är supertjusiga regnbyxor hängslen som förgyller de mest gråmulna dagarna. Regnbyxorna har bekväm passform med avsmalnande ben, reglerbara hängslen och resår under fötterna. GOSOAKY Prince of Foxes Regnbyxa är vattentäta och har ett mjukt och tunt foder. Midjans omkrets går att reglera med tryckknappar. 

Material: 50% polyester, 50% polyuretan
Foder: 60% bomull, 40% polyester
Vattenpelare: 3000mm, 100% vattentät
Tvättråd: Om plagget blir smutsligt, försök först att torka rent det med en fuktig trasa och tvål. Om det inte räcker kan plagget tvättas i 30 grader skontvätt. Undvik sköljmedel och blekmedel, torktumla ej.

GOSOAKYs regnkläder är bekväma för barnet (perfekt passform och rätt tjocklek på materialet), har hög funktionalitet (svetsade sömmar och vattentäta dragkedjor för att nämna några detaljer) i tjusig och klassisk design! GOSOAKY följer ÖKO-TEX standard i sin produktion (även om de inte är certifierade ännu) och arbetar endast med noggrant utvalda och certifierade leverantörer. GOSOAKY jobbar kontinuerligt med att anpassa och förbättra produktdesignen för att göra plaggen tidlösa och långlivade, både ur estetisk och kvalitativ synvilkel, så att de lämnar så lite avfall som möjligt. Förutom detta älskar GOSOAKY pingviner och stöttar projektet World Wide Fund for Nature i Antarktis. Genom att köpa en produkt från GOSOAKY bidrar du till att göra pingvinernas värld lite bättre.

Dela

Blogga om