Hem » Kläder » Ytterkläder » Fred's world rainwear set stripe pink

Fred's world rainwear set stripe pink

Kalasfint, giftfritt regnställ i mycket bra kvalitet, med jacka och hängselbyxor. Skön krage mot barnets haka, reflexer på de rätta ställena, avtagbar luva och hällor under fötterna. Ut och plaska i det förmodligen mest giftfria och klimatsmarta regnstället du kan hitta! Kommer i en smart påse som är perfekt att ha med till föris eller för när du smidigt behöver stuva undan leriga regnkläder i väskan! OBS! Regnsetet har hängslen, som synes på bilden med det gröna regnsetet!
Storlek:

Produktbeskrivning

Fred's world by Green cotton är ett ekologiskt klädmärke i dansk design. Grundaren var på 90-talet en pionjär inom miljövänliga textilier och företaget tillverkar allt med största möjliga miljömedvetenhet.

Bomullen är alltid ekologisk och GOTS-certifierad (internationell eko-märkning för textilier som även innefattar vilka färgningsmetoder som används och villkoren för arbetarna) och i det fall bomull inte kan användas, som vid regn- och badkläder, är plaggen Oeko-tex-certifierade (märkning som innebär att produkten är testad för skadliga ämnen). Polyestern i ytterkläderna är återvunnen.

 

Toppenkläder, med andra ord! 

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Kalasfin jeansjacka som tål både regn och rusk!
  360 SEK
  ( 799 SEK)
 • Kalasfin lång regnkappa i jeansimitation!
  Art nr. GOS1008-8692
  360 SEK
  ( 799 SEK)