Hem » Äta & dricka » Tallrikar & muggar » Engel. Liten skål Bambuporslin, 1-pack

Engel. Liten skål Bambuporslin, 1-pack

Klimatsmart och snygg liten skål i bambufiber. Säljes styckvis.
Form:
50 SEK (59 SEK)

Produktbeskrivning

Engel. Liten skål Bambuporslin, 1-pack är en liten skål i bambufiber. Toppen för barn som vuxna, hemma eller på picknicken! Köp flera som ett monokromt set eller blanda fritt med alla andra lättmatchade färger och modeller.

Produkterna från Engel. är medvetet producerade och huvudsakligen tillverkade av naturliga material. Tallrikarna kommer i sex underbara färger så varje barn kan välja sin favorit och hålla reda på sin mugg. Muggarna kan användas för kalla och varma drycker och kan diskas i diskmaskin men tål inte mikrovågsugnen. Produkterna är tåliga och långlivade och splittras inte som glas och keramik om de går sönder. Råkar de däremot ut för hårda smällar, kan de spricka eller få en flisa, precis som plast.

Bambu är en av jordens mest förnyelsebara resurser då det växter väldigt snabbt utan kostgödning och besprutning och kan skördas var tredje år utan att skada varken plantan eller naturen omkring. Bambu är också en hejare på att omvandla koldioxid till syre och hela 30 procent bättre på detta än andra träd!

Material: 45% bambufiber, 30% majsfiber, 15% melaminresin

Storlek: Diameter 10 cm, höjd 6 cm
Antal: 1-pack

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Giftfri isolerad mugg med lock i rostfritt stål.
  Art nr. Kle5474
  249 SEK
 • Giftfri isolerad mugg med lock i rostfritt stål.
  Art nr. Kle5473
  249 SEK
  Slut i lager