Hem » Kläder » Kläder i bomull » Byxor, shorts & leggings » Fred's world flamingo sweat pants

Fred's world flamingo sweat pants

Coola, sköna ekologiska mjukisbrallor med lyxiga applikationer som är lika fina till vardags som till kalas och passar både killar och tjejer! (Vi tycker att alla barn kan ha alla kläder, men vi vet också hur irriterande det är när allt som är rosa dessutom har rosetter och volanger, vilket gör att det tar emot för många att köpa dessa till sina småkillar. Därför gillar vi lite extra när rosa bara kan få vara en snygg färg och inte nödvändigtvis en könsmarkör!)
Storlek:

Produktbeskrivning

Fred's world by Green cotton är ett ekologiskt klädmärke i dansk design. Grundaren var på 90-talet en pionjär inom miljövänliga textilier och företaget tillverkar allt med största möjliga miljömedvetenhet.

Bomullen är alltid ekologisk och GOTS-certifierad (internationell eko-märkning för textilier som även innefattar vilka färgningsmetoder som används och villkoren för arbetarna) och i det fall bomull inte kan användas, som vid regn- och badkläder, är plaggen Oeko-tex-certifierade (märkning som innebär att produkten är testad för skadliga ämnen). Polyestern i ytterkläderna är återvunnen.

Toppenkläder, med andra ord! 

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Mjuka och coola shorts med lägre gren.
    135 SEK
    ( 339 SEK)
  • Mjuka och coola shorts med lägre gren.
    135 SEK
    ( 339 SEK)