Hem » Kläder » Ytterkläder » Pigeon brown snuggle suit

Pigeon brown snuggle suit

Underbart gosig ekologisk overall! Tjock bomull och flossad insida, luva som kan öppnas upp till en sjömanskrage, utfällbara fickor för händer och fötter och fina färgglada knappar. Perfekt uteplagg för lilla bebisen under vår, höst och sommarkvällar eller som mjuk inneroverall på vintern.
Ålder:

Produktbeskrivning

Pigeon (tidigare Organics for kids) är ett engelskt märke som gör superfina barnkläder av ekologisk bomull från Turkiet. Hela tillverkningskedjan – från fält till färdig produkt – är ekologisk och certifierad av:

GOTS (Global Organic Textile Standard) – Global märkning som, förutom att miljön hålls ren, ser till att produktionen sker på ett schysst sätt. Denna märkning garanterar också att inga giftiga substanser finns i klädernas färger.

The Soil Association – Storbritanniens motsvarighet till GOTS.

Control Union (tidigare SKAL) – Internationell märkning som kontrollerar den ekologiska produktionen i Turkiet, också i enlighet med GOTS.

Riktiga kvalitetskläder i tidlös, ofta unisex design! Ett extra plus är att storlekarna är gjorda för att passa barnet under lång tid, vilket spar både miljö och pengar. (Alla kläder med ett stort åldersspann är gjorda för att passa barnet i den övre åldern, så du behöver inte oroa dig att ett plagg med till exempel storlek 6-12 månader snart ska bli för litet för din 10 månaders. Ofta passar plagget även efter den angivna åldern.)

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Kalasfin jeansjacka som tål både regn och rusk!
  360 SEK
  ( 799 SEK)
 • Kalasfin lång regnkappa i jeansimitation!
  Art nr. GOS1008-8692
  360 SEK
  ( 799 SEK)
 • Andra varor från samma fabrikat

 • 120 SEK
  ( 239 SEK)