Hem » Ekologiska barnkläder » Kläder i bomull » Sovkläder » Pigeon long blue anchor romper

Pigeon long blue anchor romper

Ohoj! Allt-i-ett-plagg i tjock, härlig ekologisk bomull. Knappar i grenen gör blöjbyten smidiga och med dekorativa knappar i halsen går den lätt att trä över huvudet. Lika bra dag som natt!
Ålder:

Produktbeskrivning

Pigeon (tidigare Organics for kids) är ett engelskt märke som gör superfina barnkläder av ekologisk bomull från Turkiet. Hela tillverkningskedjan – från fält till färdig produkt – är ekologisk och certifierad av:

GOTS (Global Organic Textile Standard) – Global märkning som, förutom att miljön hålls ren, ser till att produktionen sker på ett schysst sätt. Denna märkning garanterar också att inga giftiga substanser finns i klädernas färger.

The Soil Association – Storbritanniens motsvarighet till GOTS.

Control Union (tidigare SKAL) – Internationell märkning som kontrollerar den ekologiska produktionen i Turkiet, också i enlighet med GOTS.

Riktiga kvalitetskläder i tidlös, ofta unisex design! Ett extra plus är att storlekarna är gjorda för att passa barnet under lång tid, vilket spar både miljö och pengar. (Alla kläder med ett stort åldersspann är gjorda för att passa barnet i den övre åldern, så du behöver inte oroa dig att ett plagg med till exempel storlek 6-12 månader snart ska bli för litet för din 10 månaders. Ofta passar plagget även efter den angivna åldern.)

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Ekologisk pyjamas eller lekdress med knappar.
  135 SEK
  ( 269 SEK)
 • Superfin ekologisk ulloverall.
  279 SEK
  ( 399 SEK)
 • Andra varor från samma fabrikat

 • 115 SEK
  ( 229 SEK)
 • 115 SEK
  ( 229 SEK)
 • 120 SEK
  ( 239 SEK)