Hem » Kläder » Skor & tofflor » Easy Peasy bomok

Easy Peasy bomok

Underbara ekologiska tofflor/skor i växtfärgat, naturgarvat läder, med uttagbar sviktande innersula med naturgummiskum och tunn yttersula av crepat naturgummi. Levereras i en tjusig väska av ekologisk bomull som blir en present i sig! Lädertofflor är ultimata för krypövningar, för lära gå-övningar och för spring utan halka och dessa godingar med vingar gör springet ännu lite härligare! I hemlandet Frankrike används dessa flitigt både inne och ute, när vädret tillåter.
Skostorlek:
215 SEK (429 SEK)

Produktbeskrivning

Easy Peasy är ett franskt märke som gör tofflor, skor och accessoarer för barn och deras föräldrar. Hela kollektionen är rakt igenom ekoreko och består av enormt snygga designs i vegetabiliskt garvat och växtfärgat läder, certifierat fritt från krom, med vattenlösligt lim och med förpackningar i ofärgad och oblekt ekologisk bomull som är en liten present i sig! Efter att de gjort sitt som skoförpackning kan de användas som handdocka, pennfodral eller necessär! Accessoarerna levereras istället i stiliga pappkuvert.

Det vattenlösliga limmet gör att barnet lugnt kan stoppa sin doja i munnen utan risk och att de som tillverkar skorna får en trevligare arbetsmiljö utan giftiga ångor. Den etiska produktionen sker i Noël factory i Tunisien som respekterar sociala rättigheter och som är kvalitetscertifierat i enlighet med ISO 9001. Transporterna mellan Tunisien och Frankrike sker med båt.

Det mjuka lädret är halkfritt och de flexibla sulorna tillåter barnens fötter att växa och utveckla muskler på ett naturligt sätt, på samma sätt som om de gått barfota. Ett lager av hevea från naturgummiträd ger extra komfort och stuns i stegen och en uttagbar innersula gör tofflorna lättare att hålla rena. En del modeller har en tunn yttersula i crepat naturgummi som passar perfekt när de första stegen ska tas eller för barn som redan springer överallt!

Lädret är snällt mot huden, även på bara fötter och passar lika bra för större barn som för små bebisar som just börjat ge sig ut på krypäventyr. Lika bra hemma som på förskolan (eller ute om vädret tillåter)!

Vi är helt kära i detta magiskt fina märke och i extas över det fina helhetstänket där inget lämnas åt slumpen (eller soporna!). Fantastiskt välgjorda produkter som känns lyxiga att både köpa, få och bära!

 

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Underbart mjuka och smidiga tossor i 100 procent ekoullfleece.
  Art nr. PP6184-1
  90 SEK
  ( 179 SEK)
 • Underbara ekologiska tofflor/babyskor i växtfärgat, naturgarvat läder och en tunn crepesula i naturgummi undertill. Naturfärgade med kardborreknäppning.
  Art nr. EP5138-18
  200 SEK
  ( 399 SEK)
 • Andra varor från samma fabrikat

 • 200 SEK
  ( 399 SEK)
 • 200 SEK
  ( 399 SEK)